A Transportly bemutatása: Szállításirányítási Rendszert, amely javítja a napi munkaterhelést

Späť
Press Release
Patricia Romanikova, 12.04.2022
Büszkék vagyunk rá, hogy bemutathatjuk a Transportly-t, egy vadonatúj Szállításirányítási Rendszert a közúti árufuvarozók hatékony napi tevékenységéhez.

A 2021-es év kihívásokkal teli év volt a vállalkozások számára szerte a világon. A még mindig keményen sújtott globális járvány miatt megkezdtük a Szállításirányítási Rendszert fejlesztését, amelyről úgy gondoljuk, hogy az európai logisztikai menedzsment területén is meghatározó lesz.

A Transportly-t a könnyen használható és rendkívül intuitív kialakítás különbözteti meg a piacon lévő többi hasonló eszköztől. Az információs túlterheltség valóságos dolog, és ezért hisszük, hogy a bonyolult rendszerek a múlté. A Transportly 2 alkalmazásból álló csomagban érkezik, amely kifejezetten diszpécserek számára lett kialakítva webalkalmazásként, illetve a járművezetők számára mobilalkalmazásként Android és iOS eszközökön egyaránt.

image.png

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a Transportly TMS-t minden kis- és közepes méretű közúti árufuvarozó számára elérhetővé tehetem. Küldetésünk versenyképességük növelése, növekedésük elősegítése és mindennapi életük megkönnyítése”
– mondja Viktor Sucka, a Transportly és a SWIDA Innovative alapítója és vezérigazgatója.

„Programozóink elszántságának köszönhetően sikerült egy ötletet egy innovatív eszközzé varázsolnunk, amely könnyen kezelhető és a modern közúti fuvarozók minden igényét kielégíti. Büszkék vagyunk a fejlett analitikára és a felhasználói élményre, amely túlmutat egy tipikus Szállításirányítási Rendszer -eszközön”
– folytatja Sucka.

Mi várható a Transportly Szállításirányítási Rendszer -től?

A Transportly Szállításirányítási Rendszer lehetővé teszi, hogy több különböző nézőpontból tekintse meg vállalkozását: megrendelések, járművek és sofőrök alapján. A valós idejű frissítéssel mindig az Ön és ügyfelei számára értékes kulcsfontosságú mérőszámok élén áll. Az útvonalak egyszerű jövedelmezőségének kiszámítása, a flottaköltség elemzése, az integrált számlázó modul és az információ harmadik felekkel való megosztása csak néhány praktikus funkció, amelyet a Transportly alkalmazások biztosítanak.

Ha Ön közúti árufuvarozó, akkor ingyenesen kipróbálhatja a Transportly-t. Csak regisztráljon Freemium fiókra a www.transportly.eu oldalon, és próbálja ki Ön is, vagy vegye fel a kapcsolatot, és kérjen ingyenes 20 perces bemutatóhívást a Transportly egyik szakértőnktől.

Cég Részletek

A Transportly egy fiatal cég, amely speciális szoftvereket fejleszt közúti árufuvarozók számára.
A SWIDA Innovative, az expressz fuvarozás szervezésére összpontosító partnercégünk tapasztalatai alapján teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, mit jelent ebben az iparágban vállalkozást vezetni. A szigorú határidők és a szállítmányozási cégek kiszámíthatatlan megrendelései igazán megnehezítik az üzletvezetést és a folyamatosan változó helyzettel való kapcsolattartást megfelelő eszközök nélkül.

Ezért fejlesztettük ki a Transportly Szállításirányítási Rendszer -t, amely megspórolja a diszpécserek értékes idejét, és lehetővé teszi számukra, hogy bárhonnan dolgozhassanak, hiszen minden szükséges adat digitálisan elérhető az alkalmazáson keresztül. Sőt, egyszerű kialakításunk garantálja a zökkenőmentes és gyors átállást a hagyományos irányítási módokról minden ügyfél számára.

Elérhetőség
Patricia Romanikova
media@transportly.eu
+421 905 601 352
www.transportly.eu

autor_vizitka 750x300px (1).png

Ďalšie odporúčané články

Trends 2024
Logistics in 2024: Key Trends Redefining the Industry
Petra Nagajdová, 05.03.2024

Staying ahead of the curve is essential in the ever-evolving world of logistics. To help you navigate this dynamic landscape, we're highlighting the most impactful trends shaping the industry in 2024. Let's dive in!

Trends 2024
Logistika: Kľúčové trendy 2024
Petra Nagajdová, 05.03.2024

Svet logistiky sa neustále vyvíja a trendy, ktoré ho ovplyvňujú, sa menia rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Ako udržať krok s touto dynamikou a uspieť v tomto náročnom prostredí? Poďme sa bližšie pozrieť na kľúčové trendy, ktoré formujú budúcnosť logistiky!