TMS – 3 písmena, která vám pomohou konkurovat i větším dopravcům

Wstecz
Tips & Tricks
Patricia Romanikova, 23.06.2022
TMS nebo také systém řízení dopravy je online nástroj, který se používá na celém světě k řízení každodenních pracovních toků dopravních společností. Jaké jsou jeho hlavní výhody? Čtěte dál a zjistěte více.

Moderní doba nabízí nové možnosti ve všech oblastech našeho života a podnikání není výjimkou. Jelikož se technologie staly široce dostupnými, i konzervativní odvětví se obracejí k využívání digitálních řešení.

Digitalizace se není třeba bát. Naopak, používáním správných digitálních nástrojů mohou i malí a střední silniční nákladní dopravci snížit náklady na provoz podniku a zvýšit svou konkurenceschopnost.

Vývoj a údržba vlastního systému TMS je poměrně nákladná a takové výdaje si mohou dovolit jen velcí dopravci. Jediným řešením pro malé a střední dopravce je koupit a používat TMS software od jiných společností. Takto mohou mít podobný systém jako jejich velcí konkurenti, aniž by museli investovat do vývoje vlastního softwaru. Podívejme se na konkrétní výhody používání digitálního systému TMS.

Lepší služby pro zákazníky

Informace dostupné online usnadňují jejich sdílení s klienty. V systému Transportly TMS můžete jedním kliknutím sdílet s klientem stav probíhající přepravy, včetně polohy vozidla v reálném čase. Klient si tak může sám zkontrolovat své přepravy, aniž by vás musel kontaktovat. Už žádné oslovování prostřednictvím telefonu nebo e-mailu. Zní to docela dobře, že?

Odlehčení dispečerů

Čím méně musí vaši dispečeři komunikovat s klientem a pravidelně ho informovat, tím více času mají na činnosti, při kterých je lidská síla nenahraditelná.

Komunikace s řidiči

Transportly TMS se dodává v balíčku 2 aplikací – desktopové aplikace pro dispečery a mobilní aplikace pro řidiče. Řidič si tak může být jist, že všechny potřebné informace najde na jednom místě a v systematické struktuře. Na druhé straně má dispečer všechny potřebné informace o probíhající přepravě pomocí jednoho kliknutí v aplikaci

Přístup k dokumentům

V případě, že máte všechny dokumenty fyzicky uložené v kanceláři nebo máte elektronickou zálohu na serveru v budově, jsou přístupné pouze tehdy, jste-li fyzicky přítomni ve firmě. Pomocí systému TMS je každý dokument, který je v něm uložen, dostupný online. To znamená, že je přístupný z pohodlí vašeho domova nebo z jakéhokoli jiného místa s připojením na internet. Možná ani nepotřebujete počítač, ve většině případů stačí obyčejný chytrý telefon.

Časová efektivnost

Čím méně času a úsilí vám zaberou jednoduché činnosti, které může provádět počítač, tím více času můžete věnovat povinnostem, při kterých jste nenahraditelní. Nezáleží na tom, zda chcete rozšířit své podnikání a hledat nové zákazníky, nebo mít více volného času a chodit z práce dříve domů. TMS vám toho pomůže dosáhnout.

Dizajn bez názvu (3).png

Věříme, že vám náš blog pomohl pochopit výhody přechodu od tradičních metod řízení k digitálním řešením. V podstatě se jedná o malou změnu v pracovním procesu s velkým vlivem na vaše podnikání. Není třeba dodávat, že každý, kdo to s podnikáním v nákladní dopravě myslí vážně, nakonec začne využívat TMS. Platí to jak pro konzervativní společnosti, které používají tabuli a papíry, tak pro mladé ambiciózní podniky. Vyzkoušejte Transportly TMS ještě dnes na prvních 30 přeprav zcela zdarma.

Zaregistrovat se

autor_vizitka_transportly 750x300px.png

Więcej polecanych artykułów

Trends 2024
Logistics in 2024: Key Trends Redefining the Industry
Petra Nagajdová, 05.03.2024

Staying ahead of the curve is essential in the ever-evolving world of logistics. To help you navigate this dynamic landscape, we're highlighting the most impactful trends shaping the industry in 2024. Let's dive in!