Predstavujeme Transportly: TMS pre dokonalý poriadok vo vašich prepravách

Wstecz
Press Release
Patricia Romanikova, 06.04.2022
Sme hrdí na to, že vám môžeme predstaviť Transportly TMS, úplne nový systém riadenia prepráv pre efektívnu každodennú prevádzku malých a stredných dopravcov.

Rok 2021 bol náročný pre firmy na celom svete. Globálna pandémia stále pretrvávala a my sme začali s vývojom TMS, o ktorom veríme, že zmení zaužívané spôsoby v oblasti riadenia logistiky v Európe.

To, čo odlišuje Transportly TMS od iných podobných nástrojov na trhu, je jeho vysoko intuitívny dizajn. Žijeme v dobe pretlaku informácií, a preto veríme, že komplikované systémy sú minulosťou. Transportly TMS prichádza v balíku 2 aplikácií. Webová aplikácia je špeciálne prispôsobená pre dispečerov a pre vodičov slúži mobilná aplikácia dostupná na Android aj iOS zariadeniach.

Untitled design (47) (1).png

„Som nadšený, že môžem priniesť Transportly TMS všetkým malým a stredne veľkým prepravcom. Naším poslaním je zvýšiť ich konkurencieschopnosť, pomôcť im rásť a uľahčiť im každodenný život,“ hovorí Viktor Sučka, zakladateľ a CEO spoločnosti Transportly a spoločnosti SWIDA Innovative, ktorá sa zameriava predovšetkým na organizáciu expresných prepráv.

„Vďaka odhodlaniu našich programátorov sa nám podarilo premeniť nápad na inovatívny nástroj, ktorý sa ľahko používa a pokrýva všetky potreby moderných cestných dopravcov. Sme hrdí na pokročilú analytiku a jednoduchú ovládateľnosť, ktorá presahuje typický nástroj TMS,“ pokračuje Sučka.

Čo očakávať od Transportly TMS

Transportly TMS umožňuje nahliadať na firmu z viacerých uhlov pohľadu: podľa objednávok, vozidiel a vodičov. Vďaka aktualizácii informácií v reálnom čase poskytuje dokonalý prehľad o aktuálnej situácii a o kľúčových metrikách, ktoré sú cenné pre ako vás, tak aj pre vašich klientov. Jednoduchý výpočet ziskovosti trasy, analýza nákladov na vozový park, integrovaný modul fakturácie a možnosť zdieľať informácie s tretími stranami sú len niektoré z praktických funkcií, ktoré aplikácie Transportly TMS ponúkajú.

Ak ste cestným nákladným prepravcom, môžete si Transportly TMS vyskúšať zadarmo už teraz. Stačí si zaregistrovať účet Freemium na www.transportly.eu a vyskúšať si ho na vlastnej koži alebo nás kontaktovať a požiadať o bezplatný 20-minútový demo hovor s jedným z našich expertov na Transportly TMS.

Informácie o spoločnosti

Transportly je mladá slovenská spoločnosť vyvíjajúca špecializovaný softvér pre cestných nákladných dopravcov. Na základe skúseností zo SWIDA Innovative, našej partnerskej spoločnosti zameranej na organizovanie expresných prepráv, si plne uvedomujeme, čo znamená podnikať v tomto odvetví. Prísne časové limity a nepredvídateľné objednávky od špedičných spoločností skutočne sťažujú vedenie firmy a udržiavanie prehľadu o neustále sa meniacej situácii, o to viac bez vhodného nástroja na riadenie prepráv.

Preto sme vyvinuli Transportly TMS, ktorý šetrí drahocenný čas dispečerov a dáva im možnosť pracovať odkiaľkoľvek, keďže všetky potrebné dáta sú digitálne dostupné cez aplikáciu. Navyše náš jednoduchý dizajn umožní každému klientovi plynulý a rýchly prechod od tradičných spôsobov riadenia.

Kontaktné údaje
Patrícia Romaníková
media@transportly.eu
+421 905 601 352
www.transportly.eu

autor_vizitka 750x300px (1).png

Więcej polecanych artykułów

Trends 2024
Logistics in 2024: Key Trends Redefining the Industry
Petra Nagajdová, 05.03.2024

Staying ahead of the curve is essential in the ever-evolving world of logistics. To help you navigate this dynamic landscape, we're highlighting the most impactful trends shaping the industry in 2024. Let's dive in!