Představujeme Transportly: TMS pro efektivní správu vašich přeprav

Vissza
Press Release
Patricia Romanikova, 06.04.2022
Jsme hrdí na to, že můžeme představit Transportly TMS, zcela nový systém řízení dopravy pro efektivní každodenní provoz silničních nákladních dopravců.

Rok 2021 byl náročným rokem pro podniky na celém světě. Globální pandemie stále tvrdě útočila a my jsme zahájili vývoj systému TMS, u kterého věříme, že změní pravidla hry v oblasti řízení logistiky v Evropě.

Systém Transportly TMS se od jiných podobných nástrojů na trhu odlišuje svým snadno použitelným a vysoce intuitivním designem. Informační přetížení je skutečná věc, a proto se domníváme, že robustní systémy jsou minulostí. Transportly TMS se skládá ze 2 aplikací speciálně přizpůsobených pro dispečery jako webová aplikace a pro řidiče jako mobilní aplikace dostupná pro zařízení pracující na systému Android i iOS.

Untitled design (48).png

„Jsem nadšen, že mohu představit systém Transportly TMS všem malým a středním silničním nákladním dopravcům. Naším posláním je zvýšit jejich konkurenceschopnost, pomoci jim růst a trochu jim usnadnit každodenní život,“ říká Viktor Sučka, zakladatel a generální ředitel Transportly and SWIDA Innovative, společnosti se sídlem na Slovensku, která se zaměřuje především na organizování expresních přeprav.

„Díky odhodlání našich programátorů se nám podařilo proměnit nápad v inovativní nástroj, který se snadno používá a pokrývá veškeré potřeby moderních silničních dopravců. Jsme hrdí na pokročilou analýzu a uživatelskou zkušenost, která přesahuje typický nástroj TMS,“ pokračuje Sučka.

Co očekávat od systému Transportly TMS

Systém Transportly TMS umožňuje nahlížet na firmu z několika úhlů: dle zakázek, dle vozidel a dle řidičů. Informace se aktualizují v reálném čase a budete tedy mít vždy přehled o klíčových metrikách, které jsou cenné pro vás i pro vaše zákazníky. Snadný výpočet ziskovosti trasy, analýza nákladů na vozový park, integrovaný fakturační modul a možnost sdílet informace s třetími stranami, to jsou jen některé užitečné funkce poskytované aplikacemi Transportly.

Pokud jste silniční nákladní dopravce, můžete vyzkoušet systém Transportly zdarma. Stačí si zaregistrovat účet Freemium na stránkách www.transportly.eu a vyzkoušet si systém na vlastní kůži, nebo nás kontaktovat a požádat o bezplatný 20-minutový demo hovor s jedním z našich odborníků na systém Transportly.

Informace o společnosti

Transportly je mladá společnost vyvíjející specializovaný software pro silniční nákladní dopravce. Na základě zkušeností ze SWIDA Innovative, naší partnerské společnosti zaměřené na organizaci expresní přepravy, si plně uvědomujeme, co to znamená podnikat v tomto odvětví. Přísné časové termíny a nepředvídatelné objednávky od přepravních společností skutečně ztěžují provozování podniku a zajištění kontaktu při neustále se měnící situaci bez správných nástrojů.

Proto jsme vyvinuli systém Transportly TMS, který šetří drahocenný čas dispečerů a umožňuje jim pracovat odkudkoli, protože všechna data, která potřebují, jsou digitálně dostupná prostřednictvím aplikace. Náš jednoduchý design navíc může každému zákazníkovi zaručit plynulý a rychlý přechod od tradičních způsobů řízení.

Kontaktní údaje:
Patrícia Romaníková
media@transportly.eu
+421 905 601 352
www.transportly.eu

autor_vizitka 750x300px (1).png

További ajánlott cikkek

Trends 2024
Logistics in 2024: Key Trends Redefining the Industry
Petra Nagajdová, 05.03.2024

Staying ahead of the curve is essential in the ever-evolving world of logistics. To help you navigate this dynamic landscape, we're highlighting the most impactful trends shaping the industry in 2024. Let's dive in!